KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft.

A KÉZMŰ immár a duális képzés részese

Együttműködési megállapodást írt alá Bánátfy Andrea, a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum főigazgatója és Csizi Péter ügyvezető arról, hogy cégcsoportunk részese lesz a duális képzésnek. A Kreatív Technikum végzős, és két 10.-es osztályának tanulói a Csömöri úti telepünkön vesznek részt gyakorlati szakfoglalkozáson: közülük a legjobbak a végzést követően cégcsoportunknál helyezkedhetnek el.      

A képzés az aláírás hetében már elkezdődött.  Bánátfy Andrea, a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum főigazgatója így foglalta össze a megállapodás jelentőségét: „Azt szeretnénk, hogy a sajátos nevelést igénylő fiataloknak, tanulóknak olyan életpályát tudjunk nyújtani, amelyben meg tudják állni a helyüket az életben és amellyel képesek lesznek az önálló életre. Mi felkészítjük őket az oktatással, a szakképzéssel, a cégcsoport pedig – mint munkáltató – a munkát biztosíthat a számukra.”

Csizi Péter Ügyvezető elmondta: „társaságaink számára fontos a szakember-utánpótlás, mivel bízunk abban, hogy az eddiginél is több bőrdíszművest és divatszabót tudunk a jövőben foglalkoztatni”.