KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft.

Magyarország legnagyobb megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató, állami tulajdonban lévő társaságaihoz csatlakozhat. A több, mint 9.000 fős állományunk közel 83 % a megváltozott munkaképességű munkavállaló.

Stabil, biztos hátteret nyújtunk, ahol megváltozott munkaképességű és nem megváltozott munkaképességű munkavállalóink együtt, integráltan végezhetnek értékteremtő munkát, az egyéni képességek, készségek és egészségügyi állapotnak megfelelő munkakörökben.

Számos belső rendezvényt, programokat és egyéb juttatásokat kínálunk, melyekkel a jó közösség és a munkahelyi légkör kialakítása mellett a mindennapi életét is színesítheti, terheit csökkentheti.

Amennyiben Ön fogyatékkal él, akkor segítséget tudunk nyújtani szállásának támogatásában. Ennek érdekében együttműködést indítottunk a Kézenfogva Alapítvánnyal, akik lehetőséget adnak, a munkahelyhez közeli lakhatás biztosításában.

Nálunk általános és egyenlőtlen munkaidőbeosztásban is teljesítheti a havi ledolgozandó munkaidőt

A TehetségAlap egy olyan programunk, melynek keretében keressük és támogatjuk a művészetekben, sportban vagy egyéb területen kiemelkedő kollégákat. Lehetőséget és teret biztosítunk a tehetséges munkavállalók alkotásainak, tevékenységeinek bemutatására.

Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel együttműködve munkavállalóink részére már több régiónkban heti rendszerességgel biztosítunk ingyenesen jó minőségű zöldséget, gyümölcsöt, pékárut.

Egészség programunkban különböző ingyenes szűrővizsgálatok állnak a munkavállalók rendelkezésére, úgy, mint látás, hallás, ortopédiai vizsgálat, vércukor mérés, kiegészítve a rendszeresen elérhető irodai gyógy-masszázzsal.

Elsősorban olyan megváltozott munkaképességű személyeket keresünk, akik

  • egészségkárosodását az orvosi bizottság megállapította („leszázalékolás”)
  • rehabilitációs vagy rokkantsági ellátásban részesülnek VAGY
  • rokkantsági járadékban részesülnek VAGY
  • fogyatékossági támogatást folyósítanak részükre VAGY
  • vakok személyi járadékában részesülnek.

A pozíciók sokfélék, ami függ az adott telephely tevékenységétől, a munkavállaló érdeklődésétől, képességétől és tapasztalatától.

A megváltozott munkaképesség igazolásához szükséges dokumentumok:

  • összefoglaló komplex szakvélemény;
  • ellátást megállapító vagy elutasító határozat és / vagy hatósági bizonyítvány;
  • Nyugdíjfolyósító Igazgatóság éves értesítője;
  • igazolás az egyéb ellátásról: fogyatékossági támogatás, vakok személyi járadéka;
  • gondnokolt esetén a gondnoki megállapító határozat.

Több, mint 9.000 fő választott minket országszerte. Önnel is hosszútávra tervezünk!

Válassza Ön is a biztonságot, válasszon minket!