KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft.

A KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft. jogelődjeinek alapítását figyelembe véve 70 éves lett. a Társaság központi telephelyén és vidéki telephelyein kisebb ünnepséget tartottunk.

Koszorús László ügyvezető elmondta:

“Ezúton köszöntöm a KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft.-t, illetve valamennyi kollégáját a Társaság 70. születésnapja alkalmából.

70 év nagy idő, beleférnek nehézégek is, mint amilyen az elmúlt év volt, a háború okozta energiaválságtól kezdve a turbulens külső gazdasági környezetig.

Ugyanakkor 70 éve folyamatosan bizonyítunk – és az elmúlt év sem volt kivétel – : kollégáink elhivatottságával, szakértelmével a legnehezebb akadályokkal is sikeresen meg tudunk küzdeni.

Boldog Születésnapot KÉZMŰ!”

A Belügyminisztérium Gondoskodáspolitikáért felelős államtitkárságát dr. Zsilinszky László kabinetfőnök képviselte, aki köszöntő beszédében hangsúlyozta, hogy a társaságnál dolgozó kollégák kiemelt értéket képviselnek, és munkájuk révén is aktív részesei a társadalomnak.

A központi ünnepségen a társaság hagyományaihoz híven Kabinetfőnök úr, dr. Nagy-Zvér Ildikóval, aki amellett, hogy FB tag, a Belügyminisztérium Portfóliófelügyeleti és Beszerzési Főosztályvezető Asszonya, és az Ügyvezetővel együtt köszöntötték a Társaság legidősebb aktív, legfiatalabb és legrégebb óta itt dolgozó munkavállalóját.