KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft.

Ügyvezetői levél – köszönet

Tisztelt Kollégák, Partnerek!

Megcsináltuk. Rendkívül nehéz év végéhez értünk, amely bár sok lemondással járt, ugyanakkor sikeresen vettük az akadályokat.

Tavaly év végi levelemhez képest mindenképpen optimistábban várhatjuk az év végét, mivel sajnos az energiaválság és a háború még tart, de felkészültebbek vagyunk és jelentős tapasztalatokat szereztünk az idei évben a válság sikeres menedzselése tekintetében.

Olyan dolgokkal kellet megbirkóznunk együtt, amelyre korábban még nem volt példa – de mint ahogy soraim kezdtem: megcsináltuk.

Köszönet illeti a KÉZMŰ-ERFO-FŐKEFE valamennyi dolgozóját a hitéért és a kitartó munkájáért, amit a társaságok érdekében idén végzett. És köszönet illeti régi és új partnereinket is, akik felismerik, mekkora értéket képvisel a velünk, általunk végzett munka.

Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy e gondolatot egyre több megrendelő vallja magáénak, fizesse meg a munka ellenértékét, és így a 2024-es év a vegyes üzletág éve legyen.

Lassan a korábbi komfort fokozat egy része is vissza-vissza tér napjainkba, és az éppen zajló apróbb-nagyobb felújítások is jelzik, talán a nehezén túl vagyunk…

Alapvető változások zajlanak a világban, amelyek minden gazdasági szereplőre hatnak. Szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a Kormány és a tulajdonosi jogokat gyakorló Belügyminisztérium számára a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatása kiemelten fontos szempont – igyekszünk az elvárásoknak megfelelve megszolgálni a bizalmat, és a gazdasági realitásoknak megfelelően, hatékonyan, egy válságálló és hosszú távon fenntartható cégcsoportot működtetni.

Minden kedves munkatársam és partnereink számára boldog ünnepeket, és az év végén, illetve az újév első napjaiban a leállás során jó pihenést kívánok – megérdemli mindenki!